SIB@rt Laatste nieuws activiteiten SIB@rt

Nieuwsbrief Herfst 2020

Lieve mindful en dans liefhebbers!

Nog een week en dan is er weer een Yoga-DANZA:

Vrijdagavond 23 oktober "Release & Relax"
Dit is een uitnodiging om het leven te vieren in al zijn facetten. Angst regeert op dit moment en we hebben te maken met steeds strengere maatregelen. Daarom is het o zo belangrijk om je bewust te verbinden met je lichaam en te kijken wat het nodig heeft.

In deze tijd van het jaar is de beweging ook naar binnen. De levensenergie trekt zich terug zodat de bladeren los kunnen laten en er ruimte komt voor een nieuw begin, de knop, de bloem, ons "naakte" of te wel authentieke Zelf!
Middels deze avond van meditatieve bewustwording en een zachte flow van oefeningen vanuit de yoga en dansexpressie kom je uit bij je stille kern, je innerlijke vlam! En van daaruit gaan we creëeren, scheppen vanuit liefde en verbinding, en kom je tot diepe ontspanning. Net als vorig jaar zullen we ceremonieel afscheid nemen van het oude en onze intentie zetten voor het nieuwe (Samhain). Deze avond vraag ik jou om samen met mij dit veld te dragen en neer te zetten door heel jouw aanwezig ZIJN. Weet je welkom!

De C maatregelen hoef ik verder niet uit te leggen, het is jouw eigen verantwoordelijkheid om jouw ruimte te bewaken en we zorgen ervoor dat het in een veilige setting gebeurt (luchtfiltersysteem, ventilatie, Somavedic). Zo vertrouw ik er ook op dat je zonder klachten zal verschijnen omdat zowel Lilian als ik risico lopen op boetes en sluiting bij een eventuele uitbraak . Max 24 deelnemers. Aanmelden verplicht, via Facebook Messenger of via AANMELDEN! Alle materialen zijn aanwezig.

Tot de 23e!????????

 

~°•☆♡☆•°~

~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…

AANMELDEN

Ook zo toe aan ontspanning en verbinding? Meldt je dan aan via de knop! Ervaring met biodanza en/of tantra is een pré, geen must.

 
Welkom!
🌟🦋🌟🕺💃🌟🦋🌟
 
Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur.
 
~°•☆♡☆•°~
 
YogaDanza geeft je laagdrempelig (zonder te praten) een veilige plek om te voelen, te voeden, te delen in contact met anderen en een mogelijkheid tot groei.
 
De essentie is de verstilling zoeken binnen in jezelf. Omdat er meerdere delen in je aangeraakt worden, kan de beweging van binnenuit komen en je een bevrijdend gevoel geven. Daarnaast vergroot YogaDanza de ontspanning, komt er meer vreugde en zelfvertrouwen en zal daardoor ook je levensenergie toenemen! Door middel van dynamische oefeningen, gecombineerd met adem en meditatie en dans, komt er een verdiept contact tot stand; vanuit jezelf in een zachte ontmoeting met de ander. De oefeningen vergroten je intensiteit om muziek te voelen, het kind in jezelf wakker te maken, te spelen en te dansen! Een eigentijdse gelegenheid voor liefdevolle ontmoetingen met mensen in een veilige setting.
AANMELDEN
Investering is 17,50 voor een losse avond, bij een niet persoons gebonden strippenkaart (4x) 15,00 per avond. Na afloop is er thee en iets lekkers. Voor meer info klik dan op de contactknop.
CONTACT
Met YogaDanza heb ik mijn manier gevonden, om zowel m’n passie voor dans als het verbinden met anderen een mooie vorm te geven. Als docent (Aerobics, bodyshape, steps, yoga, pilates) kan ik met YogaDanza mijn ervaring in lichaamswerk met mindfullness combineren.
 
…~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…
Hartegroet en welkom!
 
Sacha (SIB@rt)

…~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…

 

AANMELDEN

De volgende data zijn vrijdag de 13e in november en 4 december. Omdat er meer ruimte is vrijgekomen in de Copacabana bestaat de mogelijkheid dat er nog extra avonden ingepland worden!

…~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…

 

SIB@rt Laatste nieuws activiteiten SIB@rt

SIB@rt Yoga- en Pilates lessen, zie Lesrooster

Vanaf januari 2020:

Elke dinsdagochtend     

~ 09:00 - 10:00 uur Freestyle Yoga 

Bij Yogastudio Sayang aan de Ambachtstraat 1A te Dordrecht. Wegens faillissement van de locatie is dit komen te vervallen!!!

Elke donderdagochtend:

~ 09:00 - 10:00 uur Pilates (all levels)

~ 10:15 - 11:35 uur Relaxyoga / klankschalen

In de mooie studio van Covita aan de Schuttevaerkade 99b te Dordrecht. De studio is coronaproof en de groepen zijn klein.

10 minuten voor tijd is de deur open! Voor meer informatie, stuur een berichtje via CONTACT

 

 

Ik heb jaren lang bij Fortius Drechtsteden (Hercules/Partenon) als vrijwilliger lesgegeven en ben nu docent bij Capital Sports Zwijndrecht en WCA sport in Ameide.

CONTACT

of meldt je direct aan voor een (proef)les via

RESERVEREN

Daar kun je de gewenste les zonder verplichtingen boeken, je ontvangt dan een mail ter bevestiging, (check je spambox en voeg toe aan contactpersonen). Vanaf februari is de proefles gratis bij aanschaf van een strippenkaart.

Zijn er geen aanmeldingen dan gaat de les niet door!

 

Wees welkom!

Proefles is €5,-, Losse les €10,- op basis van strippenkaart. met korting 

Hartegroet Sacha

…~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…

SIB@rt DORDRECHT (0642691310 *info@sibart.nl KvK 76803341 BTW NL003139182B43

 

Image
Welcome
Kunst van het Zijn SIB@rt zijn mijn initialen, verbonden via het symbool van beweging met kunst. Als het Leven een kunst is, is SIB@rt Levenskunst! Namasté Contact Agenda YogaDanza Body&Mind…
Lees meer...
Image
Art of Yoga & Pilates
Kunst van het bewegen Freestyle lessen In 2004 heb ik mijn opleiding Aerobics/Steps Instructor 1 bij AFN afgerond en ben ik begonnen met lesgeven in Utrecht. Als Pilates docent ben…
Lees meer...
Image
Art of YogaDanza
Kunst van het verbinden In de rust van de inspanning in de ontspanning & de ontspanning in de inspanning ontvouwt zich beweging en ritme, de dans, jouw Levensdans! Naast yoga…
Lees meer...
Image
Art of Words "Dichtsels"
De kunst van het verwoorden   Nachtzoen Wanneer jij jij bentEn ik ikKunnen we samenÉén zijnIn één ogenblikVerstrengeldIn elkaars armenEn benenNiets vasthoudendElkaar verwarmenWanneer ik bij jou benEn jij bent bij…
Lees meer...
Modify your subscription    |    View online
Facebook Google+ Instagram
Your Company
Company Address, Phone Number
Copyright or Legal text