SIB@rt Update YogaDanza

Nieuwsbrief

Hallo lieve dansers!

Met YogaDanza heb ik mijn manier gevonden, om zowel m’n passie voor dans als het verbinden met anderen een mooie vorm te geven. De bewegingsvorm is vrij en zonder pasjes of choreografie. Ik nodig je uit om naar binnen te keren en te komen bewegen op muziek.

29 september YogaDanza "Slow Down"

Met YogaDanza "Sensuality" van vorige maand kwamen we in een diepe verstilling.Met "Slow Down" gaan we vanuit die stilte de confrontatie aan met de chaos om ons heen en in onszelf. Deze reis naar binnen doen we met een observatie oefening gecombineerd met de universele liefde van de mantra's, en het zal ons vertragen, en nog meer laten zinken in ons lichaam.

Durf jij deze reis aan, kom dan naar de YogaDanza "Slow Down" avond!!

AANMELDEN

Ervaring en/of leeftijd zijn niet belangrijk. Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur.

YogaDanza geeft (zonder praten) een warme plek om te voelen, te voeden, te delen in een veilige setting. Contact met anderen is er alleen vanuit een diepe verbinding met jezelf. Omdat er meerdere delen in jezelf aangeraakt worden, kan de beweging van binnenuit komen en je een bevrijdend gevoel en groei geven. Dit doen we door middel van dynamische oefeningen, gecombineerd met adem en meditatie en dans. Daarbij vergroot YogaDanza de ontspanning, komt er meer vreugde en zelfvertrouwen. Je levensenergie zal toenemen!

Investering is 17,50 voor een losse avond, bij een niet persoonsgebonden strippenkaart (4x) 15,00 per avond. Na afloop is er thee en iets lekkers. Maximum van 24 deelnemers dus meld je aan om zeker te zijn van een plek!

AANMELDEN

NIEUW ~YogaDanza DD~ NIEUW

Zondagmiddag 29 September organiseer ik een 2,5 uur durende workshop pilot YogaDanza DD in Dubbeldam. Handig is het om makkelijk zittende kleding te dragen of mee te nemen. Yoga ervaring is niet noodzakelijk. Omdat dit een kennismakingspilot is vraag ik alleen een vrijwillige bijdrage. Deze zondag 29 september begint om 14:00 uur en is om kennis te maken met YogaDanza hier in Dordrecht, (donatie is voor de zaalhuur, thee en lekkers). De opzet zal iets anders zijn dan in Breda. Er is ruimte voor 12 deelnemers, dus opgeven is verplicht om zeker te zijn van een plek. Graag via de knop hieronder. Dan stuur ik je verdere informatie toe!

AANMELDEN
19 oktober YogaDanza "Transformations"

Aanmelden voor volgende maand kan natuurlijk ook al!!!

 

Indien je je opgeeft en toch niet kan:  graag tijdig van te voren aangeven, dan kan iemand anders als er een lijst is, alvast bedankt

…~•~☆°♡_/|\_♡°☆~•~…
Hartegroet en welkom!

Sacha

AANMELDEN
AANMELDEN
Modify your subscription    |    View online
Facebook Google+
Your Company
Company Address, Phone Number
Copyright or Legal text