SIB@rt
   
YogaDanza
30 augustus 2019 "Sensuality"

Hi {name},

Sensuality...senses...voelen, bewustwording van je lichaam, in je bekken, de dans van je innerlijke vlam!

Sensualiteit en sexualiteit zijn door de eeuwen heen veroordeeld en verguist.

Een bron van licht en kracht wordt het wanneer deze energie vrij mag en kan stromen in een veilige setting. Seksuele en spirituele energie lijken elkaars tegenovergestelde, toch gaan ze vaak hand in hand. Voor een goede gezondheid en balans kan het ene niet zonder het andere.

De muzieklijst is weer gereed, laatste puntjes op de i worden gezet en wij, Peter en ik, hebben er helemaal zin in. Dit keer met gast optreden van Jeffrey samen met Peter op de Djembé!!!

!!!??????????!!!

Als je deze avond wilt komen kun je je aanmelden op https://sibart.nl/contact om zeker te zijn van een plek. Er zijn veel mensen geïnteresseerd en er is maar plek voor !??? ?? ??????????! dus wees op tijd...

 

?????


Vanaf deze maand is er de mogelijkheid om gebruik te maken

van een vier strippenkaart, niet persoonsgebonden die je voor 60 euro op de avond zelf kan aanschaffen en een jaar geldig is.

Losse toegang is verhoogd naar 17,50 pp.

 

Op mijn website kun je je nu ook aanmelden voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven omtrent de yogadanza activiteiten en locaties!
Als je dit bericht ontvangt heb je mijn primeurversie. Dit is nog in prille fase dus ik hoop dat alles goed werkt https://sibart.nl/newsletter
Check voor de zekerheid je spambox

20 september is de tweede avond van het nieuwe seizoen YogaDanza bij de Copacabana. Deze avond heeft het thema ‘Slow Down’ … het terugkeren naar binnen, verbinden met jezelf … je lichaam … in de stilte van de dans … meditatief … met mantra’s … Zijn ?

 

Tot gauw!
_/|\_
Liefs
Sacha

     
 

Facebook
   
To unsubscribe click here, to edit your profile click here.